Eurobasket

Μάντζαρης: «Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια»

Την πεποίθηση πως δεν υπάρχει κακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Εθνικής μπάσκετ εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ήττα από τη Φινλανδία, σχολάζοντας εμμέσως τη δήλωση του Θανάση Αντετονκούμπο.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως όλοι είναι απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι μετά την τρίτη ήττα στο τουρνουά και πως ο καθένας πρέπει αναλάβει τις ευθύνες του και να νικήσουν την Πολωνία, προσπαθώντας πρώτα να αλλάξουν την εικόνα τους.

Αναλυτικά: «Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω τη δήλωση του συμπαίκτη μου. Υπάρχει στεναχώρια κι απογοήτευση για την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει. Παρ' όλα αυτά, η τύχη βρίσκεται στα χέρια μας και πρέπει να πάρουμε μία νίκη αύριο για να προκριθούμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια. Όλοι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Δεν υπάρχει κανείς που θέλει να χάνει η ομάδα του.

Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα μας άρδην και ότι θα περάσουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα σε 24 ώρες. Στην ουσία, το ματς με την Πολωνία είναι "νοκ-άουτ". Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και στον κόσμο, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x